Ajánlat

Szeretné megújítani a vállalati oktatást? Költséghatékony megoldást keres? Jó lenne, ha több embert vonhatnának be a képzésekbe? Sokkal hatékonyabb üzleti, szaknyelvi kurzusokat választana az unalmas, tankönyvlapozgatós órák helyett? Vágyna már egy XXI. századi képzési megoldásra?

Akkor az Önök szervezetének fejlesztettük a words@work online nyelvtanuló rendszert, és ajánljuk most blended, workshopokkal kombinált formában.

Ajánlatunk így hangzik:

  1. Jelölje ki a képzésben résztvevőket, 4 és 12 fő között, hasonló (kezdő, középhaladó vagy haladó) nyelvi szinten!
  2. Mi regisztráljuk őket online szintfelmérésre, melyet bárhol, bármikor kitölthetnek, és részletes képet kapnak nyelvi szintjükről.
  3. Válasszon ki számukra 5 kurzust tananyag választékunkból! Kombinálhatók a készségfejlesztő modulok (prezentációk, telefonálás, tárgyalás), a szaknyelvi modulok (pl. pénzügyek, marketing, logisztika, minőség) és a kezdő nyelvtanító modulok (15 európai nyelven). Így biztosan testre szabott tematikájú lesz a kollégák nyelvi képzése.
  4. A virtuális csoport, miután minden szükséges információt megkap tőlünk, megkezdi a tanulást: egy tananyag (20 óra) elvégzésére egy hónap áll rendelkezésükre. Közben konzultálhatnak kijelölt tanárukkal.
  5. Mire a tananyagot elvégzik, 10 teszt méri haladásukat, melyet ők is, tanáruk is, és Ön mint HR admin is nyomon tud követni. A legkülönbözőbb hasznos statisztikák nyerhetők visszajelzésképpen.
  6. 20 óra, azaz egy hónap tanulás után a csoport élőben, egy 8 órás workshopon vesz részt, valódi tanteremben, valódi trénerrel, aki a megtanult szókincset 100%-ban a beszédkészségre koncentrálva átülteti a gyakorlatba megmozgató tréningfeladatokon keresztül.
  7. Az egy kurzust sikeresen elvégzők oklevelet kapnak. Folytatódhat a tanulás a következő kijelölt kurzus online elvégzésével, majd az újabb gyakorlati workshop-pal.
  8. Az 5 kurzus elvégzése után minden képzési előírásnak megfelelő dokumentációt kap, és elszámolhatja a képzést a szakképzési hozzájárulás terhére.

Blended megoldásunkkal tehát megváltoztathatók a céges nyelvtanulás keretei. A fenti példában szereplő csoport 100 órát tanul egyénileg, és 40 órát tantermi képzésként, a vállalatnál. Ugye látszik, hogy nemcsak a kisebb óraszám jelent megtakarítást, de a hétről hétre lemondott órák, kiszakadó emberek, biztosított termek kieső költsége is. Mindemellett hasznos, motiváló, cégre és célra szabott tartalmat tanulhatnak a résztvevők.

Tekintse át, hogyan csökkenne egy 8 fős csoport képzési költsége egy tanév során:

Hagyományos tanfolyam 8 fő részére         
w@w blended tanfolyam 8 fő részére
140 tanóra x 4.000 Ft = 560.000 Ft
Tananyag: 8 x 7.000 Ft = 56.000 Ft

Összesen: 616.000 Ft
               
w@w5 csomag: 39.900 Ft
Workshopok: 5 x 48.000 Ft

Összesen: 279.900 Ft

Ha felkeltettük érdeklődését, szeretettel várjuk interaktív w@w bemutatónkon, mely során meggyőződhet arról, hogy színvonalas, hasznos távoktatási és blended képzést kínálunk a hagyományos tanfolyamok mellett.

Keressen bennünket bizalommal!

Kerezsi Etelka, programigazgató  (etelka.kerezsi@juve.hu)
www.wordsatwork.hu

vissza
 

Hírek/akciók

Legújabb w@w tananyagaink

Legújabb w@w tananyagaink az IT, a HR, a marketing, a pénzügy és a  logisztika területén dolgozóknak nyújtanak nyelvi segítséget. Próbálja ki ma!

Új készségfejlesztő kurzusaink

Új készségfejlesztő kurzusaink: Telephoning, Meetings, Presentations. 20 óra alatt bátran angolul a munkahelyen is!
ne jelenjen meg többet bezár