Cégeknek

Új dimenzió a munkahelyi nyelv oktatásában

Akár új munkatárs orientálásáról, akár a dolgozók munkahelyi nyelvhasználatának támogatásáról van szó, a w@w hatékony eszköz:

  • üzleti kommunikációs készségfejlesztéshez,
  • gyors szaknyelvi fejlődéshez és szókincsbővítéshez,
  • szakmai nyelvtudás frissítéséhez.

E-learning rendszerünket kifejezetten a hazai gazdasági szervezetek nyelvtanulási igényeire fejlesztettük ki. Az egyes w@w-ok megrendelő partnereink szakembereinek tanácsadásával és lektorálásával, anyanyelvi tanárok bevonásával készülnek.

Üzleti, szaknyelvi és készségfejlesztő w@w moduljaink mellett a vezetőképzés (Leadership w@w-ok) és a kultúraközi kommunikáció („My first 100 sentences” sorozat, Cross Cultural Communication) támogatása is kiemelt témáink közé tartozik. Tekintse meg w@w választékunkat!

Fejlessze szervezetében az üzleti kommunikációt +1 w@w-val!

HR támogatás: juve képzés-management®

A vállalati nyelvtanfolyamok kiegészítéseként, vagy akár azokat kiváltva, a w@w kiválóan használható:

  • önálló tanulásra, rugalmas időbeosztással,
  • csoportos képzésre virtuális tanulócsoportokban, tanári konzultációkkal,
  • blended képzések részeként („w@w-blended”),
  • és szaknyelvi tanfolyamaink tananyagaként.

A képzések szervezésében, a tantermi képzésekkel megegyezően, juve képzés-management® rendszerünket működtetjük. Ez a know-how odafigyelő, szakértő, követi a felnőttképzés törvényi és rendeleti hátterét, valamint a lehető legtöbb terhet veszi le Partnereink HR szervezeteinek válláról.


W@w riportok a HR szervezetnek:

  • egyéni leckekönyv riportok feladatokra és készségekre bontott eredményekkel
  • a w@w használatával eltöltött idő
  • csoportos statisztikák, grafikonok

Költséghatékony megoldások

A szervezet profiljához és méretéhez illesztett, egyedi pénzügyi konstrukciókat ajánlunk: havidíjas megoldást mikro- és kisvállalkozásoknak, valamint kedvező fajlagos költségű csomagokat közepes és nagyvállalatoknak.
Business w@w-csomagjaink szintenként (kezdőtől felsőfokig) és témák szerint (pl. Leadership, Management) választhatóak. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb megoldást a Csomagok menüpont alatt!

Elszámolható-e a w@w a szakképzési hozzájárulás terhére?

A hatályos törvények értelmében az e-learning önmagában nem számolható el a szakképzési keret terhére. Tantermi szaknyelvi képzéseink tananyagának részeként az elszámolhatóság a nyelvi képzésekre érvényes szabályok szerint lehetséges. Kérje képzési ajánlatunkat! info@juve.hu.


vissza
 

Hírek/akciók

Legújabb w@w tananyagaink

Legújabb w@w tananyagaink az IT, a HR, a marketing, a pénzügy és a  logisztika területén dolgozóknak nyújtanak nyelvi segítséget. Próbálja ki ma!

Új készségfejlesztő kurzusaink

Új készségfejlesztő kurzusaink: Telephoning, Meetings, Presentations. 20 óra alatt bátran angolul a munkahelyen is!
ne jelenjen meg többet bezár