Mit értünk
mikrotanulás alatt?

Több mint 1000 mikroleckéből, azaz wawból választhatsz a nyelvtanuló portálunkon. Milyen kedved van éppen? Holnap utazol külföldre? Munkahelyi tárgyalásod vagy prezentációd lesz? Válaszd ki azt a témakört, aminek a kifejezéseit szeretnéd gyorsan frissíteni, elsajátítani, bővíteni. Mikro, azaz kicsi, egységekre bontottuk a témákat, hogy pont azt választhasd, amire szükséged van és pont beleférjen a mindennapokba.

Tökéletes megoldás
a nyelvtanuláshoz, mert

  1. Azt tanulhatod, ami érdekel, amire szükséged van.
  2. A mikro leckékből nem csak téma szerint, de a szintek szerint vagy más kategória szerint is válogathatsz pl. üzleti, általános társalgás, szaknyelvi, készségfejlesztő.
  3. A mikro leckék azért is mikro leckék, hogy minden napodba beférhessen, nem vesz el nagy energiát, mégis folyamatosan foglalkozol a nyelvvel, ami a siker egyik nyitja.
  4. A hasznos kifejezések, panel mondatok, érdekes szövegértési feladatok mellett a nyelvtan gyakorlására és beszédórákra is lehetőséged van, szintén mikro formában.
  5. Felmérheted azt, hogy milyen nyelvi szinten állsz, sőt a tesztet bármikor kitöltheted a későbbiekben, így a haladásodat is láthatod.
Előfizetek

Miért abbahagyhatatlan a mikrotanulás?

A mikrotanulással garantáltan felébresztjük benned a lelkes nyelvtanulót☺ A hozzád illő témák kifejezéseit szinte észrevétlenül tanulod meg, mert azt tanulod, ami érdekel, így azonnal rögzülni is fog. Memória játékok, szövegértési feladatok, párosítós feladatok, hallásértési játékok teszik színessé a leckéket és észrevétlenné a nyelvtanulással töltött időt.

Beépül a mindennapjaidba és nem lesz gondod többé a külföldi vendégekkel, kollégákkal, ügyintézéssel, utazással.

Wawok

Extrák

Beszéd órák

Mikro csomagjaink 10 órából állnak. Gyere és gyakorold a beszédet is velünk! Egyéni és csoportos órákra is van lehetőséged.

Szókártya

A szókártyákkal tudod magad ellenőrizni, hogy emlékszel-e a kifejezésekre, szavakra. Egyik oldal idegen nyelvű, másik oldal magyar. Vajon mindre emlékszel majd?

Nyelvtani gyakorlás

Összegyűjtöttük a leghasznosabb nyelvtani turpisságokat, amiket feladatokon keresztül gyakorolhatsz, nem kell szabályokat olvasni.

Pontgyűjtés

Azt hogy mennyit és mit végeztél el, pontokkal jutalmazza a rendszer. Izgalmas játékká válik a nyelvtanulás. Legyél te a csúcstartó!

Médiatár

Dialógusokat hallgathatsz, így meghallhatod az új szavakat valódi mondatokban használva, ezzel tökéletesítheted a kiejtésedet is.

Kérdésed van?

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.